Followers

11 November 2009

Ya Allah,dah lama rasanya tidak mengupdate blog ni.Dah bersarang dan berhabuk agaknya.
Mane x nye..kuliah dari pagi sampai petang.
memang letih as a medical student at azhar university.
lain university lain silibus dan x sepadat masa di Al-Azhar.
contohnya di Tanta..belajar relax..pagi sampai tengah hari je
time exam pula..soalan dari tanta orang cakap senang tapi xtaw la sejauh mane senangnya.
tapi yang penting senang nak lulus..
berbeza pula dengan mansoura..belajar relax tapi bile exam susah sangat nak pass.
Azhar je kot yang terbaik setakat ni..

curi2 tangkap gambar dalam kelas-dr.Magdah
 
sistem pelajaran di Azhar memang macam kilat
tak sampai sebulan,dah habes dah belajar lower limb.short test takyah cakap la..
habis 1 tajuk terus nak test
selama sebulan belajar lower limb,,mata dan hidung ni tak habes nak meleleh
pedih dan tak tahan dengan formaline
seluruh kaki dah explore
Subhanallah...memang best belajar medic
memang unik dan systematic ciptaan kekasih hati..Allah Karim


teka ni ape? hip bone..

 



No comments:

Post a Comment