Followers

04 July 2010

Boring..

Bilmillah...

sudah seminggu ku berada di rumah tetapi dah macam orang xbetul sebab xtaw nak buat apa. Padahal banyak je kerja boleh buat. Kadang-kadang rasa nak cari kerja tetapi nak kerja apa ek..?nak kerja kat tempat dulu..huhu..sangat meletihkan. Mana taknya,mengajar budak2 je pun tapi yg peritnya kerja ikut office hour. Jauh pulak tu(banyak je komen).

Reu 1
 sudah lama tidak ketemu sama Afiqah Mataridi. Akhirnya tadi kulepaskan jua rasa rindu pada si dia. Dia sangat tidak berbeza dari dulu.Maintain..dah lama kot tinggal dia since umur kitorang 15 tahun.Sekarang dah 20,maksudnya dah 5 tahun la.Dia sangat bertuah dapat tajaan MARA(lepas ni boleh belanja la).Ku doakan hasrat kamu nak ke UK @ india tercapai.

Cuti-cuti malaysia
kalau cuti-cuti mesir boleh la pergi matrouh tapi bila dah sampai Malaysia xtaw nak kemana. Hari tu sempat la merasa ke Port Dickson.Itupun sebab pergi teman ayah ke reunion dia bersama SKOT TJP. Ayah bawak gi tengok tempat dia dilanyak,dilunyai dan ditamrinkan untuk berbakti sebagai AIR FORCE. Pastu pergi melawat muzium,tengok sana ,tengok sini then balik. 


my hero..En Yussof


muzium..

Rindu my lil. brother
huhu..sudah lama tidak bersembang dengan my lil.brother.Kitorang selalu sangat terpisah sejak dari darjah 6. Dia merasai duduk di asrama sejak umurnya 11 tahun.
Sejak dari hari itu,kami sudah jarang bersama. Cuti dia pun tidak pernah sama dengan persekolahan biasa.
Sekali dia dapat balik,akulah orang yang paling bahagia sebab dapat luang masa mendengar cerita dan keluhan beliau.


time dia tengah soleh..


mereka tanpa aku


love him..cepat lorh cuti



1 comment:

  1. 'time dia tengah soleh'..haha..x tahan bunyinya..

    ReplyDelete