Followers

10 August 2010

Untuk Ummu Habibah

Ummu,
    tanggal 17hb Julai 1990,kamu dilahirkan dimuka bumi ini. Waktu itu aku sudah kenal dengan dunia selama 6 bulan awal dari kamu. Waktu itu juga kita tidak dipertemukan lagi sehingga 18 tahun kemudian. Tika itu aku dan kamu sama-sama memasuki institusi pengajian yang hebat di rantau asia.

kami di bilik mayat


Senang cerita ,sebenarnya dayah nak ucapkan selamat hari lahir yg ke 20. Tuanye ko sekarang. Hajat aku di mesir lagi nak buat kek khas untuk ko hasil air tangan aku sendiri. Tetapi kita sama -sama sudah pulang ke Malaysia dan kamu still tidak turun-turun KL,hanya gambar sahaja sebagai ganti.

cheese cake


Tapi takpe,tahun depan aku akan buat kek yang real khas untuk sahabat dunia akhiratku,Ummu Habibah. Dengan syarat ko belikan aku oven.haha.  

1 comment:

  1. dayah...hahahaha
    ak baru je bce ko pnye post ni..
    terharu lah..isk9..
    hehe..xpe2,nnt hadiah kawen ko,ak bg oven ek..
    kuang3..pas2 boleh lah ko wat kek kt ak ek..
    dayah..ak syg ko r..(malu2)

    ReplyDelete