Followers

13 February 2011

Mata Baru

Apa kaitan mata baru..
Mata baru ni saya lah
Mata saya nak melihat blog saya kelihatan kemas dan nampak matang
So,teman sekalian. Macam mana blog saya? Menarik ke tidak ?

Tahun ni,saya berazam nak menjadi seorang yang matang dalam mendepani kehidupan seharian.
Tak nak dah nak give up easily
Tak nak dah nak makan hati sorang-sorang
Tak nak dah fikir jauh-jauh

Pelik betul,baru nak setting azam bulan 2 masihi bersamaan bulan Rabii' Awal.
ah,tak kesah pun.

2 comments:

  1. salam dayah,matang la blog enti ni...
    huhu...tahniah=)

    ReplyDelete
  2. huk huk huk....
    sejak bila ber'enti' dgn "ana"
    haha..
    cute x blog aku..
    tgh ade mood nak godek-godek blog

    ReplyDelete