Followers

18 March 2011

Malam itu

Bismillah.

Masih teringat malam kami spend masa sama-sama. Semua berkumpul cuma angah seorang sahaja tiada. Alhamdulillah rezeki saya dan kakak bulan ni murah sikit. Kami berpakat nak belanja satu family makan western food kat kapal Cruise di Kampung Baru. Seronok tak, dapat belanja parents dengan duit hasil titik peluh kita?
Wowwie,kakak saya dapat bonus lebih bulan ni manakala saya earn extra money from bisnes herbalife. Tambah tolak kami dapat lah keluarkan seorang sedikit belanja satu family.

bulan ni birthday mama dan abah.Ni kek suprise untuk mereka

takde la cruise mana pun tapi serius cantik restoran ni


masak dalam kapal


kakak dan adik saya yang kelaparan


abah yang sedang makan fish grill


mama yang suka bagi jelingan tajam


muka kenyang sampai tak larat senyum

Bahagia sebab boleh belanja abah n mama. Rasa macam dah kerja. Kakak dah mula bagi duit poket kat mama dan abah. Abah saya malu alah Last-last mama kebas dua-dua sampul duit. Balik kali ni,Mama asyik bising je tanya. "Kamu bila nak bagi duit poket kat mama ?". Haduh,bisnes baru nak hidup mama dah nak duit poket. Mama,dayah janji sebaik sahaja dayah dapat income direct dari Herbalife Company, dayah bagi duit poket kat Mama.

Ya Allah,permudahkan langkahku untuk ke Extravaganza tahun akan datang. Extravaganza tahun ini di Bangkok pada bulan 5. Bulan 5 juga kubakal menduduki final exam. Papehal pun,study no 1. Bisnes hanya cuti panjang. 

Siapa nak jadi macam saya,earn income RM3k dalam sebulan plus boleh belanja parents lagi ??

Hanya yang serius sahaja saya nak tolong ..



2 comments:

  1. congrats dear.i'm proud of u...syukur kat Allah, i can help another people in dis world to make their family happy...Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. angah..hehe....
    eh..angah..tuka la link tuh.tu bkn blog aniq..tu blog banat gen9..blog anq lain..well..lain kali bleh la blanje aniq plak..hehe

    ReplyDelete